PMO – koko projektisalkku hallinnassasi

Mitä saadaan, kun lasketaan yhteen TIETO + TAITO + TEKIJÄT + TOIMINTA?
Vastaus on PMO. Se on täysin uudenlainen palvelu, jonka avulla varmistat koko projektisalkkusi hallinnan ja ohjaat resurssit sinne, missä tarve on kriittisin.
 

Liiketoiminnan kehittäminen on paperilla helppoa. Sen kun vain listaa, mitä pitää tehdä, ja käärii hihat. Käytännössä tilanne on usein paljon haastavampi. Kasvuyrityksessä on valtava määrä eri osa-alueita, joita pitäisi kehittää. Tähän vaaditaan monipuolista osaamista – ja reilusti resursseja. Hommat kyllä saadaan usein innolla liikkeelle, mutta työntekijän arkeen muutokset yltävät liian harvoin.

PMO (Project Management Office) = kokonaisvaltaista mielenrauhaa

Kun eri palvelualueemme yhdistää, syntyy PMO – palvelu, jonka avulla varmistat kehittämishankkeidesi jäntevän käytäntöön viennin. Viemme asiat maaliin oikealla tavalla, järkevässä järjestyksessä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että luomme kanssasi mallin, jolla projektisalkun seurannasta ja johtamisesta tehdään läpinäkyvää ja dynaamista.

PMO käytännössä

PMO-palvelu tuo tueksesi seuraavia osa-alueita:

  • Kehityksen tiekartta. Vaikka kuinka mieli tekisi, kaikkea ei kannata laittaa liikkeelle yhtä aikaa. Tiekartta varmistaa, että oikeat projektit tehdään oikeassa järjestyksessä.
  • Hankeosaaminen. Kasvuyrityksen tueksi on saatavilla monenlaista vipua yhteiskunnan taholta. Esimerkiksi ELY-keskukset ja Tekes auttavat mielellään. Hankeosaamisemme kautta varmistamme, että hanke saa ansaitsemansa vauhdin.
  • Johtamisen työpöytä. Analytiikka- ja BI-ratkaisumme avulla rakennamme projektisalkun hallinnan tueksi selkeän työpöydän ja mittariston, joiden kautta projektien etenemistä on helppo seurata.
  • Täsmätuki. Aivan kaikki projektit eivät etene haluttua vauhtia, haluttuun suuntaan. Kauttamme saat täsmäavun juuri siihen projektiin, joka on kokonaisuuden kannalta kriittinen.

Kysy lisää! PMO-palvelumme on ainutlaatuinen konsepti, joka rakennetaan aina asiakaskohtaisesti, vakioituja moduuleja hyödyntäen. Jotta Sinulla olisi mielenrauha.