Löydämme kasvupotentiaalin

Tiedon rinnalle tarvitaan taitoa.
Konsultointi- ja valmennuspalveluidemme avulla saat organisaatiosi henkisistä voimavaroista parhaan mahdollisen irti.
 

Unohda arvailu ja turha jargon.

Autamme kehittämään yrityksesi toimintaa käytännönläheisesti ja konstailemattomasti. Laitamme itsemme likoon sinun kasvusi edistämiseksi. Uskomme siihen, että kasvuyritys tietää, mitä toinen kasvuyritys kasvaakseen tarvitsee.

Konsultointipalvelut

Konsultointipalveluidemme kautta saat täsmäapua organisaatiosi pitkäjänteiseen ja systemaattiseen kehittämiseen. Perinteistä powerpoint-konsultointia meiltä et kuitenkaan saa: varmistamme aina myös suunniteltujen asioiden viennin käytäntöön.

Konsultointiin saumattomasti liittyvän tutkimustoiminnan avulla varmistamme, että käsitys toimintaympäristössä tapahtuvista muutoksista on riittävä ja kehittämisen tukena on ajantasaista faktatietoa.

Autamme sekä kehitystoimien suunnittelussa että toteutuksessa. Tyypilliset toimeksiantomme liittyvät esimerkiksi strategian hiomiseen, laatujärjestelmän (esim. ISO 9001) rakentamiseen tai prosessien virtaustehokkuuden (LEAN) parantamiseen.

Positiivinen ja kannustava toimintatapamme on asia, josta asiakkaamme usein meitä kiittävät.

Valmennuspalvelut

Vain oppiva organisaatio pystyy tulokselliseen kasvuun. Valmennuspalvelumme kattavat sopivat ratkaisut niin kasvuyrityksen henkilökunnan kuin johtoryhmän tietotaidon lisäämiseksi. Tyypillinen valmennuksen teema liittyy usein esimiestyöhön tai kokonaisvaltaiseen myynnin kehittäminen. Harppauksin kehittyvä osaaminen, uusien asioiden oivaltaminen ja hyvien kokemusten jakaminen ovat arvolupauksemme.

Valmennuspalvelumme pitävät sisällään sekä kurssimuotoisia kokonaisuuksia että yrityskohtaisia täsmävalmennuksia. Yrityskohtaisia valmennuksia on saatavilla niin tarjolla olevista valmiista kokonaisuuksista kuin erikseen räätäloidyistä sisällöistä.

Yhä tärkeämmässä roolissa on myös henkilökohtaiseen kasvuun, itsensä johtamiseen ja esimiehenä kehittymiseen tähtäävä sparraus. Ensin pitää osata johtaa itseään, jotta voi olla hyvä johtaja muille. Esimerkiksi coaching tarjoaa mainion ja tehokkaan kanavan itsensä tutkimiseen – ja itsestä oivaltamiseen. Tämän kautta myös organisaatio kehittyy.

Kokeneet kouluttajamme ovat apunasi niin koulutusten/valmennusten suunnittelussa kuin toteuttamisessakin. Lähtötilanteen ymmärtäminen varmistaa onnistuneen lopputuloksen.