Lihaksia kasvuun

Kaikki taito ei välttämättä asu organisaatiossa valmiiksi – uuttakin verta tarvitaan.
Ura- ja henkilöstöpalveluidemme avulla löydämme Sinulle parhaat tulevaisuuden tekijät.
 

Työmarkkina muuttuu nopeasti, ja niin sanotut epätyypilliset työsuhteet alkavat olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Työvoima liikkuu vilkkaasti, ja työmarkkinoille tuleva sukupolvi arvostaa eri asioita kuin väistyvä. Tämä luo henkilöstöasioiden johtamiselle aivan uudenlaisia haasteita. Me autamme varmistamaan, että kun osaajat valitsevat paikkansa, Sinun yrityksesi on yksi voittajista.

HR-ulkoistuspalvelut

HR-ulkoistukset auttavat esimerkiksi silloin, kun huomaat henkilöstöasioiden vievän yhä enemmän aikaasi – mutta oman henkilöstöpäällikön rekrytointi ei tunnu vielä ajankohtaiselta. Asiantuntijamme voi toimia yrityksesi tukena kaikissa ajankohtaisissa HR-asioissa – tai vaikkapa osa-aikaisena henkilöstöpäällikkönä.

Rekrytointipalvelut

Rekrytoinnin tuki on tarpeen silloin, kun koet, ettei aika tahdo riittää prosessin läpivientiin. Hoidamme homman puolestasi siinä laajuudessa, kuin haluat. Voit ulkoistaa meille rekrytointiprosessin läpiviennin – tai hyödyntää kanaviamme huipputyyppien suorahaussa.

Uudenlaiset työvoimapoliittiset mallit

Työvoimapoliittiset valmennuksemme kohtauttavat osaajia ja yrityksiä. Valmennusten kautta saatat löytää juuri Sinun yrityksellesi sopivan tulevaisuuden tekijän. Valmennukset toteutetaan yhteistyössä julkisten tahojen, kuten TE-toimistojen ja ELY-keskusten kanssa. Näin varmistetaan, että yksityisen sektorin ketterät toimintamallit ovat hyödyttämässä yhteiskuntaa myös työllistymisasioissa.