Artikkelit

Talentreen asiantuntijoiden ja vierailevien tähtien pohdintoja onnellisuudesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja muista modernin yritysmaailman ilmiöistä.

21.8.2018

Riippuvuus vai intohimo

Tämän päivän työelämä korostaa huippuosaamista, intohimoa työhön ja vastuuta omasta ajankäytöstä. Intohimoinen asenne työtä kohtaan ja kova kunnianhimo voivat nopeasti muuttaa työn imun työriippuvuudeksi.

Lisää
4.7.2018

Luovuus pelastaa liiketoiminnan

Kun teknologia on kaikkien saatavilla ja sen hinta laskee koko ajan, on yritysten oltava luovia ja uudistuttava. Digitaaliset työkalut ja ratkaisut eivät paranna yrityksen kilpailukykyä, jos niitä ei hyödynnetä järkevästi. Yrityksen tärkein tavoite on palvella asiakastaan mahdollisimman hyvin Yrityksen tärkein tavoite on palvella asiakastaan mahdollisimman hyvin. Jos asiakas ei koe saavansa lisäarvoa, hän ei osta […]

Lisää
27.6.2018

Esimiesakatemiasta työkaluja ja varmuutta johtajuuteen

Esimiehen rooli yrityksen avainpelaajana korostuu jatkuvan muutoksen keskellä. Tähän ajatukseen pureutuu Talentreen esimiesakatemia, joka kehittää yritysten kanssa juuri heidän näköistänsä johtamista.

Lisää
18.6.2018

Työnantaja, ovathan työntekijäsi valmiita kesälaitumille?

Kesälomakausi pyörii yrityksissä jo täydellä vauhdilla, ja jokaisessa yrityksessä on ennen lomia varmasti painittu joidenkin kesälomiin liittyvien keskeisten asioiden kanssa. Tässä kirjoituksessa avaamme muutamia työnantajan useimmin kohtaamista pohdinnan aiheista.

Lisää
8.6.2018

Millainen olisit parhaimmillasi?

Mielessäsi saattaa olla jokin ideaali itsestäsi – millainen se on? Millainen versio se sinusta on verrattuna tähän hetkeen? Mitä sellaista siinä versiossa on, joka ei tässä hetkessä toteudu?

Lisää