Tähtäimessä yrittäjyys tukee nuoria yrittäjyydestä kiinnostuneita

 

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tähtäimessä yrittäjyys -hanke on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille, ja sen tavoitteena on edistää yrittäjyysvalmiuksia ja helpottaa päätöstä yrittäjäksi ryhtymisestä. Tavoitteeseen pyritään monipuolisella ja innostavalla valmennuskokonaisuudella, joka pitää sisällään toiminnallista ryhmä- ja yksilövalmennusta.

Valmennuskokonaisuus starttaa syyskuussa

Tähtäimessä yrittäjyys -valmennuskokonaisuus starttaa syyskuussa 17.9.2018 klo 9 ja mukaan valitaan 15 motivoitunutta nuorta. Valmennuspäiviä on kymmenen ja kaikki niistä kestoltaan klo 9-15 (mahdollisista muutoksista informoidaan valmennukseen valittuja). Valmennuspäiviä syksyllä 2018 ovat:

17.9.,18.9., 24.9., 25.10., 26.10., 1.11., 2.11., 8.11., 9.11. ja 15.11.

Ryhmävalmennus koostuu kymmenestä lähipäivästä, joiden tietopohjaista osiota rikastuttavat yrityselämän vieraat. Toiminnalliset valmennuspäivät kattavat kaikki keskeiset liiketoiminnan osa-alueet aina yritysideasta myyntityöhön ja palvelumuotoilusta digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksiin.

Ryhmävalmennusten lisäksi jokainen voi osallistua yksilövalmennukseenhenkilökohtaisen coachin tai mentorin kanssa. Yksilövalmennus varmistaa sen, että myös yrittäjäidentiteetin rakentumiselle on varattu aikaa ja tarvittavaa tukea.

Kuinka päästä mukaan?

Haku valmennukseen on auki.

Hae mukaan tästä! 

Hakemusta varten tarvitset CV:n ja motivaatiokirjeen, jossa kerrot, mikä yrittäjyydessä kiehtoo juuri sinua. Hyvästä motivaatiokirjeestä käy ilmi myös se, millaisia toiveita, unelmia tai tavoitteita sinulla on yrittäjyyden, urasi ja uuden oppimisen suhteen, ja miten uskoisit valmennuksen voivan auttaa niiden toteutumisessa.

Toivottavasti näemme syyskuussa!

 

Tähtäimessä yrittäjyys-hankkeen rahoittaa Pohjois-Savon Ely-keskus ESR-rahoituksella, ja sen toiminta-aika on 1.5.2018-30.4.2019. Hankkeen toteuttaa Talentree Oy.

 

Lisätietoja tarjoaa:

Henna Heiskanen, Projektipäälliikkö (henna.heiskanen@talentree.fi, 040 826 9671)

heiskanen_henna-1

 

Tähtäimessä_Yrittäjyys