Ajankohtaista

Täältä löydät viimeisimmän tiedon valmennuksista, koulutuksista ja muista ajankohtaisista uutisista.

Ajankohtaista / 17.9.2018

Talent Camp – Savon siistein työnhakuleiri valloittaa Kuopion syksyllä 2018

TalentCamp -työnhakuleiri on upea mahdollisuus korkeakouluopiskelijoille harjoitella ja kehittää työnhakutaitoja! TalentCampille ei vain haeta vaan sen aikana saa myös jatkuvasti opastusta kuinka rokata koko työnhaun ajan.

Lisää

Ajankohtaista / 31.8.2018

Verkostossa on digivoimaa

Verkostossa on digivoimaa –hanke tarjoaa eteläsavolaisille, tuotannollisille yrityksille käytännöllisen ja dynaamisen mahdollisuuden omien digitaalisten valmiuksien tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Lisää

Ajankohtaista / 14.8.2018

Kokenut kasvujohtamisen ammattilainen Hannu Laakkonen Talentreen strategiseksi neuvonantajaksi

Hannu Laakkosen osaaminen on asiakkaidemme käytettävissä. Hän on yksi Suomen kokeneimpia toimitusjohtajien valmentajia ja kasvujohtamisen ammattilaisia.

Lisää

Ajankohtaista / 11.6.2018

Modernin myynnin valmennus Kuopiossa ja Mikkelissä

Haluatko ymmärtää myyntiä syvällisemmin ja mahdollistaa yrityksesi kasvun? Varmista paikkasi uudenlaisessa koulutuskokonaisuudessa, joka järjestetään syksyllä Kuopiossa ja Mikkelissä.

Lisää

Ajankohtaista / 31.5.2018

Tähtäimessä yrittäjyys tukee nuoria yrittäjyydestä kiinnostuneita

Tähtäimessä yrittäjyys -hanke on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille, jonka tavoitteena on edistää yrittäjyysvalmiuksia ja helpottaa päätöstäsi yrittäjäksi ryhtymisestä. Tavoitteeseen pyritään monipuolisella ja innostavalla valmennuskokonaisuudella, joka pitää sisällään toiminnallista ryhmä- ja yksilövalmennusta.

Lisää

Ajankohtaista / 23.5.2018

Kehittämisen sprintti

Meillä on ollut ilo tehdä kasvuhaluisten yritysten kanssa satoja monipuolisia ja vaativia liiketoiminnan kehitysprojekteja. Haasteena on usein projektien venyminen. Vastataksemme tähän haasteeseen olemme kehittäneet uudenlaisen toimintamallin - kehittämisen sprintin.

Lisää

Ajankohtaista / 5.4.2018

Talentree rekrytoi kymmenen digi- ja palvelumuotoiluosaajaa

Talentree jatkaa nopeaa kasvuaan! Tarkoituksena on rekrytoida kymmenen asiantuntijaa erityisesti digitaalisen myynnin ja markkinoinnin, koodauksen ja palvelumuotoilun alueille.

Lisää

Ajankohtaista / 1.3.2018

Talentreen Brändikysely 2018

Autathan meitä osallistumalla lyhyeen brändikyselyyn?

Lisää

Ajankohtaista / 26.2.2018

Pohjois-Savon kasvupolku 2018 - finalistit julkaistu!

Pohjois-Savon Kasvupolku 2018 finalistit on nyt julkaistu! Mukana menossa monta alueen kasvuhaluista tulevaisuuden tähteä.

Lisää