Ajankohtaista

Täältä löydät viimeisimmän tiedon valmennuksista, koulutuksista ja muista ajankohtaisista uutisista.

Ajankohtaista / 11.6.2018

Modernin myynnin valmennus Kuopiossa ja Mikkelissä

Haluatko ymmärtää myyntiä syvällisemmin ja mahdollistaa yrityksesi kasvun? Varmista paikkasi uudenlaisessa koulutuskokonaisuudessa, joka järjestetään syksyllä Kuopiossa ja Mikkelissä.

Lisää

Ajankohtaista / 31.5.2018

Tähtäimessä yrittäjyys tukee nuoria yrittäjyydestä kiinnostuneita

Tähtäimessä yrittäjyys -hanke on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille, jonka tavoitteena on edistää yrittäjyysvalmiuksia ja helpottaa päätöstäsi yrittäjäksi ryhtymisestä. Tavoitteeseen pyritään monipuolisella ja innostavalla valmennuskokonaisuudella, joka pitää sisällään toiminnallista ryhmä- ja yksilövalmennusta.

Lisää

Ajankohtaista / 23.5.2018

Kehittämisen sprintti

Meillä on ollut ilo tehdä kasvuhaluisten yritysten kanssa satoja monipuolisia ja vaativia liiketoiminnan kehitysprojekteja. Haasteena on usein projektien venyminen. Vastataksemme tähän haasteeseen olemme kehittäneet uudenlaisen toimintamallin - kehittämisen sprintin.

Lisää

Ajankohtaista / 5.4.2018

Talentree rekrytoi kymmenen digi- ja palvelumuotoiluosaajaa

Talentree jatkaa nopeaa kasvuaan! Tarkoituksena on rekrytoida kymmenen asiantuntijaa erityisesti digitaalisen myynnin ja markkinoinnin, koodauksen ja palvelumuotoilun alueille.

Lisää

Ajankohtaista / 1.3.2018

Talentreen Brändikysely 2018

Autathan meitä osallistumalla lyhyeen brändikyselyyn?

Lisää

Ajankohtaista / 26.2.2018

Pohjois-Savon kasvupolku 2018 - finalistit julkaistu!

Pohjois-Savon Kasvupolku 2018 finalistit on nyt julkaistu! Mukana menossa monta alueen kasvuhaluista tulevaisuuden tähteä.

Lisää

Ajankohtaista / 18.1.2018

Kasvu Open 2018: Suomen suurin kasvun sparrauskilpailu starttaa taas!

Innolla ilmoitammekin, että Pohjois-Savon Kasvupolku on täällä taas! Valjastamme jälleen alueen kovimmat asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia - maksutta

Lisää

Ajankohtaista / 1.12.2017

Menesty murroksessa -seminaari 15.12. Mikkelissä

Menesty murroksessa -seminaari Mikkelissä 15.12. Aiheina digitaalinen liiketoimintamuotoilu, myyntiprosessin digitalisoiminen ja palvelumuotoilu. Tervetuloa mukaan!

Lisää

Ajankohtaista / 6.11.2017

Rekry: Oy Clean Flame Ltd hakee tuotantojohtajaa tiimiinsä

Asiakkaamme Oy Clean Flame Ltd hakee vahvan kasvun ja kansainvälistymisen myötä kunnianhimoista tuotantojohtajaa tiimiinsä.

Lisää