Yritys

Dreams. Goals. Results.

Unelmat voidaan saavuttaa, kun liiketoiminnalliset tavoitteet ovat kirkkaat, ja suorituksen johtamisessa ei keskinkertaiseen tyydytä.

 

Talentree Oy

Talentree on moderni asiantuntijayritys, jonka elämäntehtävänä on auttaa toisia yrityksiä kasvamaan ja kehittymään. Palvelukonseptimme kattaa liiketoiminnan kaikki keskeiset osa-alueet. Autamme sparraamaan liiketoimintamalliasi. Tuomme käyttöösi viimeisimmän teknologian. Kehitämme yrityksesi johtamista ja kulttuuria. Varmistamme osaavan henkilökunnan saatavuuden silloin kun kädet meinaavat loppua. Tarjoamme täysin sähköisen tilitoimiston taloushallintosi tueksi.

Missio

Meillä on unelma. Haluamme olla luomassa maata, jossa on maailman onnellisimmat yritykset. Uskomme, että onnellisen yrityksen säteilyvaikutus ympäröivään yhteiskuntaan on järisyttävä. Onnellisuus ei nimittäin tule yksin.

 Onnellinen yritys on sellainen, jonka työntekijät voivat hyvin ja kukoistavat. He saavat tehdä mielekästä työtä, jolla on tarkoitus ja päämäärä, jonka jokainen voi sisimmässään hyväksyä ja allekirjoittaa.

Yrittäjäkin on tyytyväinen. Yhteiskunta tukee hänen taivaltaan ja tekee parhaansa laskeakseen työllistämisen kynnystä. Kasvua tukevat rahoitusmarkkinat toimivat tehokkaasti ja riskin jakajia löytyy. Myös apua on helposti saatavilla silloin, kun tuntuu, ettei jaksa. Perhe-elämäkään ei kärsi ylipitkistä päivistä, vaan aikaa jää myös läheisille ja harrastuksille.

Onnellisista yrityksistä hyötyy koko maa. Matka on pitkä muttei mahdoton. Meidän tehtävämme on ponnistella tämän unelman eteen. Matkalla kukoistamme itsekin.

Arvot

Asiakkaan menestyminen. Menestys tehdään yhdessä. Toimintamme tavoitteena on asiakkaidemme elinvoimaisuuden vahvistaminen. Sen kautta vahvistumme itsekin.

Jatkuva kehittyminen. Omilla ydinosaamisalueillamme haluamme olla huippuasiantuntijoita; muille alueille etsimme osaavimmat kumppanit. Jatkuvan kehittymisen avulla varmistamme sen, että niin meillä kuin asiakkaillammekin on alan viimeisin tieto käytettävissään. Näin voimme vastata myös huomisen haasteisiin.

Positiivisuus. Ihminen pystyy parhaimpaansa silloin, kun hänellä on hyvä fiilis. Hyvä yhteishenki ja positiivinen asenne auttavat niin meitä kuin asiakkaitammekin tavoitteiden saavuttamisessa!

Elämän tasapaino. Työmme on vaativaa ja intensiivistä. Siksi myös laadukkaaseen vapaa-aikaan on panostettava. Kun elämän eri osa-alueet ovat tasapainossa, myös työn jälki on mainiota.

Vastuun kantaminen. Yhteiskuntavastuu, eettisyys ja inhimillisyys ovat meille itsestään selviä toimintamme ohjenuoria. Niiden kautta saavutamme asiakkaidemme luottamuksen.

 

Talentreen laatupolitiikkaan voit tutustua TÄÄLTÄ.