Rekrytoimme digitalentteja matkalle tulevaisuuteen!

Digitalisaatio vie meitä kaikkia huimaavalla vauhdilla tulevaisuuteen. Me Talentreella haluamme olla muuttuvassa maailmassa yrityksen luotettavin ja tehokkain kehityskumppani, joka näkee myllerryksen keskelläkin asiakkaan tilanteen kokonaisuutena ja rakentaa ratkaisut juuri oikeaan tarpeeseen.
 

Digitaalinen ulottuvuus – se, että asioita tehdään fiksusti viimeisintä teknologiaa hyödyntäen – läpäisee jo nyt toimintamme valmennuksista taloushallintoon ja markkinoinnista toiminnanohjaukseen. Tulevaisuudessa tämä osaaminen nousee yhä vahvemmin osaamisemme ytimeen. Rakennamme kasvavasta tiimistämme liiketoiminnan tuloksekasta digitalisoijaa, joka kiihdyttää asiakkaidemme liiketoimintaa ja toimii katalyyttina kasvuun.

  • Kasvatamme myyntiä: Kasvatamme asiakkaidemme myyntiä auttamalla loppuasiakkaita löytämään asiakasyritysten palvelut verkon loputtomasta kohinasta ja tekemään ostamisen mahdollisimman helpoksi.
  • Rakennamme kilpailuetua: Luomme uusia palveluita palvelumuotoilun avulla ja toteutamme niitä ainutlaatuisiksi asiakaskokemuksiksi digitaalista työkalupakkia hyödyntäen.
  • Poistamme kitkaa: Lisäämme kannattavuutta ja tuottavuutta sujuvoittamalla toimintaprosesseja ja laittamalla toiminnot digitaalisen ohjauksen alle.
  • Näytämme tietä: Autamme näkemään kilpailijoita pidemmälle ja johtamaan liiketoimintaa oivalluttavien ja vahvasti visuaalisten analytiikkaratkaisujen avulla.

Rekrytoimme digitiimiimme uusia osaajia. Haemme:

Klikkaa yltä osaajaprofiilin kuvaukseen ja jätä hakemuksesi. Nappaamme osaajat kyytiimme nopealla aikataululla.

Harppaa mukaan joukkoomme!

Tarjoamme sinulle huiman kyydin digibussissa. Pääset käsikirjoittamaan menestystarinaa yhdessä muun tiimimme kanssa. Saat vapaasti ja itsenäisesti kehittää ja kehittyä osana ainutlaatuista komboa, joka koostuu liiketoiminnan eri osa-alueiden kivenkovista asiantuntijoista. Haasteellisen työn vastapainona pidämme toisistamme huolta ja pyrimme löytämään elämään tasapainoa myös vapaa-ajasta.

 

Let`s do the Talentthing!!