Asiakkaat

Menestys tehdään yhdessä.

Toimintamme tavoitteena on asiakkaidemme elinvoimaisuuden vahvistaminen.

Sen kautta vahvistumme itsekin.

Asiakkaat logo-junttan

”Talentreen asiantuntijat ovat monipuolisia ammattilaisia, joiden iloisuus ja positiivisuus tarttuu. Heidän kanssaan on mukava tehdä hommia ja innostua.”

Satu Marjo
VP Operations, Junttan Oy

Asiakkaat logo-hydroline

"Talentree on ollut kumppanimme kasvussa jo useamman vuoden ajan. Yhdessä olemme tehneet kehitystoimia mm. strategiatyön kehittämiseen ja jalkauttamiseen, laatujärjestelmän päivittämiseen ja muutosjohtamiseen liittyvissä projekteissa."

Jukka Laakkonen
hallituksen puheenjohtaja, Hydroline Oy

Asiakkaat logo-ponsse

"Talentree Oy:n kasvuhyrrä on pyörinyt meillä mm. asiakastyytyväisyys- ja henkilöstötutkimuksissa. Talentreen kautta olemme saaneet ammattitaitoista ja joustavaa palvelua, jossa asiakasta kuunnellaan aidosti."

Paula Oksman
henkilöstöjohtaja, Ponsse Oyj

Asiakkaat logo-kourutuote

”Saimme ulkopuolisen asiantuntijan avulla selkeät kasvutavoitteet ja johdonmukaisen kehitysstrategian, jotka ovat johtaneet yrityksemme kestävän kasvun tielle. Olemme tyytyväisiä Talentreen asiantuntijoiden monipuoliseen osaamiseen ja sitoutuneeseen työskentelytapaan.”

Anssi Kekäläinen
toimitusjohtaja, Joensuun Kourutuote Oy

logo-junttanlogo-hydrolinelogo-kourutuotelogo-ponsselogo-va-varustelogo-saurumlogo-partanen-lamusuologo-pettersteellogo-pokgrouplogo-medikrologo-lujabetonilogo-nmtlogo-laakarikeskus-lupauslogo-lapinlahden-koneistuslogo-lplogo-kupslogo-kuopiologo-kuntokeskus-huippulogo-datagrouplogo-fantasiaworkslogo-kratoslogo-aveklogo-arctic-machinelogo-amphion