Tehdään digitalisaatiosta kilpailuvaltti!

Mitä sanoisit, jos muutettaisiin yhdessä maailmaa?
Digitalisaatio koskettaa jokaista bisnestä ja kaikkia toimialoja. Ihan jokaista. Ja ihan kaikkia. Uusien teknologioiden myötä löytyy loputtomasti mahdollisuuksia tehdä asioita nopeammin, fiksummin ja vaikuttavammin. Tämä edellyttää oikeita ja hallittuja toimenpiteitä nykyhetkeen sekä vahvasti visioivaa tulevaisuuden rakentamista. Samalla hatustaan joutuu pitämään yhä tiukemmin kiinni.
 

Digitalisaatiossa on kyse yritysten ja ihmisten toimintamallien muutoksesta, joka ennennäkemättömällä tavalla erottaa digijyvät analogisista akanoista. Se on yhteiskunnan teollistumisen uusin vaihe, joka tuo käyttöömme erittäin nopeasti kehittyvät teknologiat. Muutosvauhti on suurempi kuin koskaan ennen. Ja muutoksen pyörteissä voi menestyä vain hyppäämällä mukaan.

Asiakaslupauksemme on kokonaisvaltaista mielenrauhaa. Se tarkoittaa, että vaikka toimintaympäristössä myllertää, voivat asiakkaamme nukkua yönsä rauhassa.

Lupausta lunastaessamme meillä on ollut etuoikeus havainnoida eturintamassa sekä teknologian että asiakastarpeen muutoksia. Lupaus tuo meille myös haasteen: on muutoksen vauhti mikä tahansa, me emme voi hiihtää perässä. Meidän täytyy mennä siellä, missä latua ei vielä ole.

Digitaalinen ulottuvuus – se, että asioita tehdään fiksusti viimeisintä teknologiaa hyödyntäen – läpäisee jo nyt toimintamme konsultoinnista taloushallintoon. Meillä on kovatasoista digiosaamista konkreettisten ratkaisujen tarjoamiseksi. Tulevaisuudessa tämä osaaminen nousee yhä vahvemmin kaiken toimintamme ytimeen.

Muutoksen kiihtyessä täytyy meidänkin muuttua. Se, mistä olemme tulleet, on tärkeää, mutta ei saa liikaa rajata sitä, mitä meistä voi tulla. Aiomme yrityksenä tehdä tarinan, joka koskettaa monia – ja auttaa vielä useampia: yritysten kehittyminen ja yrittäjien yöunet ovat jatkossakin prioriteettejamme.

Onnistuaksemme tehtävässämme etsimme nyt myös uusia digihuippuja joukkoomme. Haluamme siis Sinut, teknologiaa pelkäämätön liiketoimintasamurai, jonka business casualin hupparin alla sykkii supersankarin trikooseen verhottu sydän. Uskomme, että kun digibussissamme istuvat oikeat tyypit, avautuvat maisemat entistäkin huikeampina. Reitti ei ole vielä ihan selvä, mutta määränpää loistaa kirkkaana.

Liikkeellelähtö on tänään.

 

DigirekryLisää

DigitalisaatioTietoLisää