Artikkelit

Talentreen asiantuntijoiden ja vierailevien tähtien pohdintoja onnellisuudesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja muista modernin yritysmaailman ilmiöistä.

17.4.2018

Tunneäly on tulevaisuuden tärkein taito – hallitsetko sen 5 osa-aluetta?

Tunnetaidoista kohistaan merkittävimpänä johtajan ominaisuutena – tarpeen ne ovat toki kaikille. Mistä konkreettisesti puhutaan, kun puhutaan tunneälystä?

Lisää
14.4.2018

Brändityön ytimessä – mitä meistä ajatellaan?

Kaikki, mitä teemme tai jätämme tekemättä, rakentaa brändiämme suuntaan, jota on mahdoton täysin hallita. Ei ihme, että asia on pyhä.

Lisää
10.4.2018

Hyvän johtamisen 7 teesiä – täyttyvätkö nämä teillä?

Mustin ja Mirrin toimitusjohtaja 2010-2017, Mika Sutinen, listaa 7 hyvän johtajuuden osatekijää. Musti ja Mirri valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work –tutkimuksessa vuonna 2016.

Lisää
20.3.2018

Yrittämisen uusi aika – Voiko pienikin yritys olla kasvuyritys?

Rakensimme yhdessä nuorten yrittäjien kanssa valmennuksen, jossa käsittelimme kasvuyrittämiseen liittyvää osaamista ja työkaluja sekä ratkoimme haasteita – yhdessä.

Lisää
4.3.2018

Voittajaksi -seminaari 2018: Parhaat palat

Kymmenettä kertaa järjestetty Voittajaksi-seminaari tarjosi jälleen kiinnostavia puheenvuoroja. Tällä kertaa paljon puhuttivat ennen kaikkea mokat – ja kuinka menestyvät yritykset valjastavat mokailun(kin) kasvunsa polttoaineeksi.

Lisää