Artikkelit

Talentreen asiantuntijoiden ja vierailevien tähtien pohdintoja onnellisuudesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja muista modernin yritysmaailman ilmiöistä.

18.6.2018

Työnantaja, ovathan työntekijäsi valmiita kesälaitumille?

Kesälomakausi pyörii yrityksissä jo täydellä vauhdilla, ja jokaisessa yrityksessä on ennen lomia varmasti painittu joidenkin kesälomiin liittyvien keskeisten asioiden kanssa. Tässä kirjoituksessa avaamme muutamia työnantajan useimmin kohtaamista pohdinnan aiheista.

Lisää
8.6.2018

Millainen olisit parhaimmillasi?

Mielessäsi saattaa olla jokin ideaali itsestäsi – millainen se on? Millainen versio se sinusta on verrattuna tähän hetkeen? Mitä sellaista siinä versiossa on, joka ei tässä hetkessä toteudu?

Lisää
29.5.2018

Sosiaalisesti taitava

Työelämän murros vaatii entistä enemmän ihmisten kyvyltä toimia vuorovaikutuksessa.

Lisää
26.5.2018

Yrityksen ulkomaanmatka ja verotus

Yrityksen etätyömatkat ja osin virkistykselliset reissut ovat monelle yritykselle keino kohottaa työnantajaprofiilia, sitouttaa työntekijöitä ja tiivistää yhteishenkeä. Reissun suunnittelussa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös talouden ja verotuksen näkökulma.

Lisää
20.5.2018

Kuka olet silloin, kun kukaan ei katsele?

Otsikon kysymys tuo useimpien mieleen nopeasti kirpoavan vapautuneen ja kepeän fiiliksen: olisin minä, olisin aidosti minä, eläisin juuri minun näköistä elämää! Usein nimittäin juuri nuo kuuluisat muut ovat niitä, jotka aiheuttavat harmaita hiuksia ja epämukavuutta elämässämme. Kysymyksen tarkastelu itsetuntemuksen näkökulmasta tuottaa hengästyttävän paljon uusia kysymyksiä kenelle tahansa: Mikä minussa on toisin, kun kukaan ei katsele? Mikä […]

Lisää