Talentree rekrytoi kymmenen digi- ja palvelumuotoiluosaajaa

 

Kuopiolainen asiantuntijayritys Talentree Oy jatkaa nopeaa kasvuaan. Tarkoituksena on rekrytoida kymmenen asiantuntijaa erityisesti digitaalisen myynnin ja markkinoinnin, koodauksen ja palvelumuotoilun alueille.

”Kasvuhaluiset yritykset Itä-Suomessa ovat heränneet digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin toden teolla. Tänä päivänä suomalainenkin toimija voi olla globaalin markkinapaikan eturintamassa, kun digitaalinen kanava ja palvelu ovat kohdallaan”, digitaalisen liiketoiminnan johtaja Kimmo Vainikainen toteaa.

”Käynnistimme vuosi sitten kampanjan, jonka tarkoituksena oli kasvattaa kymmenen hengen digiosaajatiimi. Tavoite saavutettiin jo syksyllä. Tänä vuonna on tarkoitus jatkaa kannattavan kasvun uralla. Haluammekin rekrytoida jälleen kymmenen osaajaa, tällä kertaa erityisesti digitaalisen palvelumuotoilun ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin alueilta. Myös koodareita tarvitaan lisää järjestelmien sekä verkkokauppojen/sivustojen kehittämiseen”, Talentreen toimitusjohtaja Antti Haapakorva kertoo.

Talentree-konsernin viime vuosi oli vahva ja ensimmäistä kertaa saavutettiin 2M€ raja liikevaihdossa. Toimitusjohtaja Haapakorvan mukaan tälle vuodelle yhtiö tavoittelee 40-50% kasvua. Eniten bisnesalueista kasvaa kokonaisvaltainen liiketoimintamuotoilu, joka kattaa koko polun uusien liiketoimintojen suunnittelusta esimerkiksi niitä tukevan softan kehittämiseen.

Tiedote julkaistu Savon Sanomissa 5.4.2018.

 

Hae paikkaa täältä!