Tähtäimessä yrittäjyys tukee nuoria yrittäjyydestä kiinnostuneita

 

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tähtäimessä yrittäjyys -hanke on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille alle 30-vuotiaille nuorille, ja sen tavoitteena on edistää yrittäjyysvalmiuksia ja helpottaa päätöstä yrittäjäksi ryhtymisestä. Tavoitteeseen pyritään monipuolisella ja innostavalla valmennuskokonaisuudella, joka pitää sisällään toiminnallista ryhmä- ja yksilövalmennusta.

Valmennuskokonaisuus starttaa syksyllä!

Hankkeen Mun Duuni -valmennuskokonaisuus starttaa syksyllä ja mukaan valitaan 15 motivoitunutta henkilöä. Valmennuspäiviä on kymmenen ja kaikki niistä kestoltaan klo 9-15 (mahdollisista muutoksista informoidaan valmennukseen valittuja). Valmennuspäivien ajankohdat tarkentuvat myöhemmin.

Ryhmävalmennus koostuu kymmenestä lähipäivästä, joiden tietopohjaista osiota rikastuttavat yrityselämän vieraat. Toiminnalliset valmennuspäivät kattavat kaikki keskeiset liiketoiminnan osa-alueet aina yritysideasta myyntityöhön ja palvelumuotoilusta digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksiin.

Ryhmävalmennusten lisäksi jokainen voi osallistua yksilövalmennukseenhenkilökohtaisen coachin tai mentorin kanssa. Yksilövalmennus varmistaa sen, että myös yrittäjäidentiteetin rakentumiselle on varattu aikaa ja tarvittavaa tukea.

Mun Duuni -valmennuksella on myös oma Facebook-ryhmä, jossa voit osallistua keskusteluun ja tutustua vinkkeihin yrittäjyyteen liittyen. Ryhmään klikkaat itsesi kätevästi mukaan tästä.

Kuinka päästä mukaan?

Hakuaikaa on pidennetty! Haku valmennukseen on auki 30.9.2018 asti. 

Hae mukaan tästä! 

Hakemusta varten tarvitset CV:n ja motivaatiokirjeen, jossa kerrot, mikä yrittäjyydessä kiehtoo juuri sinua. Hyvästä motivaatiokirjeestä käy ilmi myös se, millaisia toiveita, unelmia tai tavoitteita sinulla on yrittäjyyden, urasi ja uuden oppimisen suhteen, ja miten uskoisit valmennuksen voivan auttaa niiden toteutumisessa.

Toivottavasti näemme syksyllä!

 

Tähtäimessä yrittäjyys-hankkeen rahoittaa Pohjois-Savon Ely-keskus ESR-rahoituksella, ja sen toiminta-aika on 1.5.2018-30.4.2019. Hankkeen toteuttaa Talentree Oy, ja se on osallistujille ilmainen.

 

Lisätietoja tarjoaa:

Henna Heiskanen, Projektipäälliikkö (henna.heiskanen@talentree.fi, 040 826 9671)

heiskanen_henna-1

 

Tähtäimessä_Yrittäjyys