Kasvu Open 2018: Suomen suurin kasvun sparrauskilpailu starttaa taas!

 

Talentreen elämäntehtävänä on auttaa yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Yhteistyökumppanuus Kasvu Open:in kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden toteuttaa tätä tehtävää ja tilaisuuden päästä sparraamaan alueemme kasvuhalukkaita yrityksiä.

Innolla siis ilmoitamme, että Pohjois-Savon Kasvupolku on täällä taas! Tapahtuma valjastaa jälleen alueen kovimmat asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia – MAKSUTTA!

Kasvupolku on tarkoitettu alueen kasvunälkäisille yrityksille toimialasta, koosta tai liikevaihdosta riippumatta. Sparraukseen osallistuvat yritykset saavat kiitoratapäivissä konkreettisia vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen, arvokkaita kontakteja rahoittajiin, sekä uskoa oman liikeidean menestymiseen. Ja positiivista näkyvyyttä alueen mediassa!

 

Kasvu Open päivät

 

Vuoden 2018 Pohjois-Savon Kasvupolku® starttaa kaikille avoimessa Kasvupajassa, jossa on tarjolla konkreettista apua kasvusuunnitelman toteuttamiseen mm. workshoppien muodossa. Pääset myös kuulemaan Talentreen huikean menestystarinan, sekä sparrailemaan asiantuntijoidemme kanssa digitaalisen markkinoinnin voimasta. Kasvupaja-päivään voit ilmoittautua TÄÄLTÄ>>

 

Kasvupolku 2018: Kasvupaja ohjelma

 

kasvustartti ohjelma

 

Uskallatko jättää tämän kortin katsomatta?

LUE LISÄÄ KASVU OPEN:in SIVUILTA

ILMOITTAUDU MUKAAN KASVUPOLULLE, haku auki 16.2. asti.

 

kasvu polkupolku pohjois-savo