Ajankohtaista

Täältä löydät viimeisimmän tiedon valmennuksista, koulutuksista ja muista ajankohtaisista uutisista.

Ajankohtaista / 5.4.2018

Talentree rekrytoi kymmenen digi- ja palvelumuotoiluosaajaa

Talentree jatkaa nopeaa kasvuaan! Tarkoituksena on rekrytoida kymmenen asiantuntijaa erityisesti digitaalisen myynnin ja markkinoinnin, koodauksen ja palvelumuotoilun alueille.

Lisää

Ajankohtaista / 1.3.2018

Talentreen Brändikysely 2018

Autathan meitä osallistumalla lyhyeen brändikyselyyn?

Lisää

Ajankohtaista / 26.2.2018

Pohjois-Savon kasvupolku 2018 - finalistit julkaistu!

Pohjois-Savon Kasvupolku 2018 finalistit on nyt julkaistu! Mukana menossa monta alueen kasvuhaluista tulevaisuuden tähteä.

Lisää

Ajankohtaista / 18.1.2018

Kasvu Open 2018: Suomen suurin kasvun sparrauskilpailu starttaa taas!

Innolla ilmoitammekin, että Pohjois-Savon Kasvupolku on täällä taas! Valjastamme jälleen alueen kovimmat asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia - maksutta

Lisää

Ajankohtaista / 1.12.2017

Menesty murroksessa -seminaari 15.12. Mikkelissä

Menesty murroksessa -seminaari Mikkelissä 15.12. Aiheina digitaalinen liiketoimintamuotoilu, myyntiprosessin digitalisoiminen ja palvelumuotoilu. Tervetuloa mukaan!

Lisää

Ajankohtaista / 6.11.2017

Rekry: Oy Clean Flame Ltd hakee tuotantojohtajaa tiimiinsä

Asiakkaamme Oy Clean Flame Ltd hakee vahvan kasvun ja kansainvälistymisen myötä kunnianhimoista tuotantojohtajaa tiimiinsä.

Lisää

Ajankohtaista / 6.11.2017

Taas mennään - Unelmana Työ -valmennus starttaa jo kuudetta kertaa!

Iloiten ilmoitamme, että suuren suosion saavuttanut Unelmana Työ –valmennuskonseptimme jatkuu jo kuudennella toteutuksella Kuopiossa.

Lisää

Ajankohtaista / 28.8.2017

Tahtotilana Työ - Korkeasti koulutettujen työllistymisen puolesta

Tahtotilana Työ on Talentree Oy:n ja Savonia -ammattikorkeakoulun yhteistyössä toteuttama hanke, jonka tavoitteena on edistää korkeasti koulutettujen työllistymistä Pohjois-Savossa. Projektin tavoitteena on rakentaa uudenlaisia koulutus- ja valmennusmalleja, kehittää yksityisten palveluntuottajien ja julkishallinnon välistä yhteistyötä sekä aktivoida alueen yrityksiä ketteriin kokeiluihin korkeasti koulutettujen osaajien kanssa.

Lisää

Ajankohtaista / 22.8.2017

Lasten Robotehdas on täällä taas!

Huhtikuussa starttaa Talentreen robottitehdas, jonka tarkoituksena on innostaa lapsia tutustumaan ohjelmoinnin ihmeelliseen maailmaan leikin avulla. Robottitehdas toteutetaan legorobottien avulla ja tarkoituksena on opetella robottien ohjelmointia.

Lisää